Maso

Lehký oběd téměř bez práce.. a ta chuť. Vepřové maso v kombinaci sladkých jablek a anýzový nádech fenyklu prostě musíte ochutnat! Ingredience: •  vepřové kotletky bez kosti 8ks •  1 fenykl •  2 jablka •  hrst čerstvého oregána •  sůl, čerstvě mletý pepř Postup: Maso...
Roastbeef má díky své jednoduchosti a výborné chuti na našem stole čestné místo. Velkou výhodou je, že chutná skvěle i studený a pokud nesníte všechno můžete si druhý den připravit sendviče. Doporučuji tenké plátky roastbeefu doplnit rukolou a hrubozrnou hořčicí nebo křenovým máslem. Ale to se u...
Kari neni jen to žluté koření jak je u nás všeobecně známé, ale také vynikající palivé jídlo, které si v Thajsku dáte na každém rohu. Ingredience: 2 mrkve nakrájené  1 červená paprika  1/2 pórku  1 červená cibule  1/2 cukety  200g hovězího minutkového masa...
Ingredience pro 2 osoby: 300g krůtích prsou 2 lžíce teriyaki omáčky na marinování masa + 1 lžíce na ochucení 1 lžíce sojové omáčky Kikkoman 1 lžíce rostlinného oleje sůl, pepř 1 velká mrkev nakrájená na nudličky 1 červená cibule nakrájená na plátky 3 cm zázvoru nakrájeného na plátky 1dcl...
Tento recept jsem získala od šéfkuchaře na ostrově Mauricius, kde se mísí chutě indické kuchyně s místní kreolskou. Ingredience pro 4 osoby: 600g kuřecích nebo krůtích prsou 1 plechovka krájených rajčat svazek čerstvého koriandru 1 cibule 3 cm čerstvého zázvoru nakrájeného na jemno 2...
Vařené nebo dušené hovězí je klasika. Toto jídlo je kombinace dlouhého vaření a pečení pod grilem, ale čas strávený u plotny opravdu stojí za to. Ingredience: 2kg hovězích žeber s masem 4 mrkve 2 petržele 1/2 celeru  1 cibule 10 kuliček nového koření 1 bobkový list 10 kuliček celého...